Perearsti tarkvara

Enim kasutatud tarkvara perearstide seas

Tutvustus

Tarkvara on loodud spetsiaalselt perearstidele. Programmi on arendatud alates 1997-st aastast ja arendus jätkub. Infosüsteemi arendamisel teostame kõik muudatused ja uuendused, mis põhinevad õigusaktide, Tervisekassa raviteenuste hinnakirja ning Tervise infosüsteemi standardite muutumisel. Õigusaktide arenduse kooskõlastab Peremeditsiini Infotehnoloogia Arendusnõukogu. Muudatuste ja uuenduste lahendused arutatakse läbi, kooskõlastatakse ning testitakse eelnevalt Eesti Perearstide Seltsi (EPS) töörühma poolt.  Samas on ka perearstid ise programmi arendajad, sest paljud muudatused tehakse arstide ettepanekul.

Perearsti tarkvara on loodud perearstidele, tervisekeskustele ja teistele raviasutustele igapäevatöö lihtsustamiseks. Tarkvara kasutab suur osa Eesti perearstidest. Tänu nendele toimib klienditoe kaudu pidev tagasiside, mille alusel toimub tootearendus funktsionaalsuse ning kasutajamugavuse tõhustamiseks.

Infosüsteem kergendab arsti pingelist tööd, tagab andmete õigeaegsuse ja tõesuse, säilitab andmed korrektselt ja süsteemselt, võimaldab infot aruandluseks lihtsalt kätte saada ning tagab andmete turvalisuse ja andmekaitse.

Klienditugi 

Teie paremaks teenindamiseks sõlmime meie tarkvara kasutajatega hoolduslepingu, mis sisaldab järgnevat:
  • Teie pöördumistele vastamise ja muredega tegelemist klienditeeninduskeskkonnas
  • konsultatsioone tööpäeviti 9.00-17.00  telefonidel +372 659 5766
  • vajadusel tugispetsialisti kohalesõidu
  • Tervisekassa raviteenuste hinnakirja ja seadusandluse muudatustest tulenevate uute versioonide kasutamisõiguse
  • tootearenduse – kasutaja mugavuse ja täiendavate võimaluste lisamine, uue tehnoloogia muudatused ning programmi uued versioonid
  • isikuandmete konfidentsiaalsuse nõude täitmise
  • internetipõhise toe

Meist

Meie põhitegevusaladeks on infosüsteemide arendamine, arvutitarkvara projekteerimine,   konsultatsiooni- ja koolitustegevus, tarkvara ja riistvara müük, seadistamine ning tarkvara hooldus. Oleme vabariigi suurim meditsiini- ja sotsiaalkindlustustarkvara tootev firma ja omame ca 28 aastast kogemust meditsiinivaldkonna infosüsteemide projekteerimise ja realiseerimise osas.

Perearstidele pakume kõrgekvaliteedilist IT-täisteenust:  kasutajatugi, tarkvara arendus ja majutusteenus.

Meil on suured kogemused mahukate infosüsteemide ja registrite arendamisel, juurutamisel, tarkvara uuendamisel, hooldusel  ja toel ning  kasutajate koolitusel. Oleme arendanud Sotsiaalkindlustusameti infosüsteemi SKAIS, Muuseumide infosüsteemi Muis, loonud infosüsteeme haiglatele, raviasutustele, Ravimiametile ning Tervise ja Heaolu infosüsteemide keskusele.

Meditsiiniasutustele pakume lisaks perearstitarkvarale ka üleriigilise digiregistratuuriga liidestatud veebiregistratuuri Medireg, haiglatele ja suurematele raviasutustele sobib infosüsteem LIISA. Laborid saavad kasutada sõnumivahetusteenust Medipost laborianalüüside tellimuste ja vastuste jaoks.

Perearsti tarkvara osas abistavad teid:

Jako Heinmets

Juhatuse liige

Peraarstitarkvara projektijuht

Lennart Tullus

Klienditoe spetsialist

Berle Pimpernel-Sikk

Klienditoe spetsialist

Artur Tomba

Klienditoe spetsialist

Anton Tuul

Klienditoe spetsialist

Meie suuremad koostööpartnerid:

Tööpäeviti 9:00 - 17:00

+372 659 5760

klienditugi@medisoft.ee

Räägu 35a, 13425 Tallinn

Riia 142, 50411 Tartu